WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

Als vrouw bent u uniek, met een eigen karakter, waarom zouden uw sierraden uw eigen persoonlijke smaak en uniciteit dan ook niet perfect mogen reflecteren? Misschien bent u wel passioneel, het liefst gehuld in luxueuze stoffen, afgewerkt met opvallende juwelen of, misschien houdt u het liever casual met een sobere jeans en een klein juweeltje om die perfecte look af te werken.

NOCO Jewels biedt u de kans om al uw sieraden af te stemmen op uw eigen identiteit en persoonlijkheid, van bombastisch en kleurrijk tot sober en klassiek. Met een gamma van zilveren juwelen en verschillende zoetwaterparels in diverse kleuren, maten en groottes geven wij u de kans een juweel te creëren naar uw smaak en voorkeur.

Elke parel is bovendien, door kleine kleurnuances, nog eens extra uniek zodat u niemand zal terugvinden met exact hetzelfde juweel. Om het geheel af te werken, bieden wij u ook nog eens de keuze uit verschillende sloten. Het juweeltje dat u kiest, zal dus volledig afgestemd zijn op uw persoonlijk karakter.

U deelt graag uw keuze met uw vriendinnen of u wil hun mening bij de keuze van uw ontwerp? Wij bieden u dan ook graag de mogelijkheid tot een uiteenzetting van onze collectie bij u thuis in het gezelschap van uw vriendinnen. Contact kan u hiervoor opnemen via mail of telefoon. info@nocojewels.com of 0476/91 90 14

FEEL GOOD SERVICE

GRATIS VERZENDING IN BELGIË

SUPER FIJNE CADEAUSERVICE

BEVEILIGDE EN BETROUWBARE ONLINEBETALING

WE ZIJN ER VOOR JOU

Je kan ons bereiken via mail info@nocojewels.com of per telefoon
+32 (0)9/277 91 55 alle werkdagen van 8u30-17u en vrijdag van 8u30-16u