NOCO @ HOME

NOCO party

Juwelen kopen is iets persoonlijks.

Houd U niet van de drukte van een winkel? Maakt U liever Uw keuze op een rustige, intieme manier?

Neemt U graag de tijd om iets uit te kiezen, of is het leuk om de meningen te vragen aan  vriendinnen of familie?

NOCO @ Home is een leuke manier om Uw persoonlijk juweel te kiezen.

NOCO gasten

Om de gezellige en spontane sfeer te behouden is een groepje van 6 tot 10 mensen ideaal, maar U nodigt beter een paar vriendinnen meer uit om dit aantal te bereiken. Om 10 personen te kunnen ontvangen, heb je al snel 20 uitnodigingen nodig.

NOCO feeling

NOCO @ Home kan  in de namiddag of ‘s avonds plaatsvinden. Een half uurtje voor de aanvang komen we aan, hebben we rustig de tijd om kennis te maken en onze juwelen voor te stellen. Onze uitleg aan Uw vriendinnen duurt een paar minuten waarin we een kort overzicht geven van de collectie. Daarna beginnen we.

Er is geen aankoopverplichting, maar voor de gastvrouw wordt een leuk NOCO gift voorzien.

NOCO gift voor de gastvrouw

Als gastvrouw krijg je 10 % op de aankopen van je gasten om uit te kiezen aan producten. Als er een minimum verkoop is van 250€ dan krijg je een extra geschenk (wisselt maandelijks).

Levering

Twee weken na de party worden alle juwelen geleverd bij de gastvrouw, verpakt in een juwelendoosje  per persoon.

Heb je een juweel dezelfde avond nodig, dan kan je de consulente voor de party verwittigen zodat zij de avond zelf het juweel zal meebrengen.

Je kan ook een bestelling plaatsen via onze webwinkel, en bij het betalen invullen dat het juweel via de consulente geleverd dient te worden de avond van de party.

Betaling

Je mag de bestelde producten op de avond zelf betalen ofwel bezorg je het geld aan de gastvrouw voor de bestelling geleverd wordt. Sommige consulenten hebben ook een betaalautomaat mee, waardoor je Bancontact of Credit Card kan betalen.

Lijkt NOCO @ Home iets voor jou? Als u het contactformulier invult, neemt een consulente bij U in de buurt zo snel mogelijk contact met U op.  Zij zal een geschikte datum zoeken, en een paar weken voor we langskomen worden U de uitnodigingen toegestuurd.

Eventueel kunt U ons bereiken op 09/277 91 55 of 0476/91 90 14.

U kan ook een mail sturen naar info@nocojewels.com.

Wilt U gastvrouw of consulente van NOCO worden? Of heeft U een vraag? Vul dan vlug het contactformulier in, en één van onze medewerkers zal U zo snel mogelijk verder helpen.