CONTACT

Contacteer ons

NOCO JEWELS HQ

Klantenservice : info@nocojewels.com

General & Press : info@nocojewels.com

KLANTENSERVICE

Heb je een vraag over onze pieces, je bestelling of wat je dan ook maar wilt weten? Veel handige informatie vind je hier op de Klantenservice pagina of de FAQ pagina. Vind je daar je antwoord niet, neem contact met ons op.

BUSINESS TO BUSINESS

Zoek je een bijzonder relatiegeschenk, dan verzorgen we dat ook graag. Een grote oplage is geen probleem en je hebt zeker iets unieks. Bel of mail ons gerust, we denken graag mee. Op de Relatiegeschenken pagina vind je meer informatie en voorbeelden.

SAMENWERKEN (BLOGS&PRESS)

Vind je NOCO leuk en wil je dat delen met de wereld? Wil je de nieuwste sieraden reviewen en run je een blog of een social media kanaal dat past bij NOCO? Dan zijn wij op zoek naar jou!

REVIEWS

We werken al regelmatig met bloggers en vinden deze manier fijn. Wil je iets reviewen? Kijk dan eens rond in onze webstore en stuur een e-mail met de volgende informatie:

– jouw naam

– URL van je blog en / of de link van je social media

– het aantal unieke bezoekers per maand (screenshot Google Analytics) en / of het aantal likes op social media

– welk juweel je wilt reviewen en waarom

ANDERE IDEEËN

Er zijn zoveel andere manieren om samen te werken. Uitwisseling van blogposts, het organiseren van een interessante winactie voor jouw bloglezers,… enz…

PERS, FOTOGRAFEN, REDACTIES EN JOURNALISTEN

Wil je meer weten over onze collectie, samples lenen, of zoek je meer informatie en/of beeldmateriaal,… Stuur ons een email, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We horen graag van je!

Laat iets van je horen